0 Ürün - 0,00TL
Toshiba Klima'nın Multi-Split sistemi

Toshiba Klima'nın Multi-Split sistemi

İnter Klima | 10 Haz 2020, Çrş 09:30

Toshiba Klima'nın Multi-Split sistemi, tek bir dış üniteden beş adede kadar ünitenin iklimlendirilmesine izin vererek geniş yerleşim alanları için son derece esnek bir çözüm sunar. Küçük kaplama alanı ve esnek boru sistemi, dış ünitenin sanal olarak her yere ve görüş alanının dışına kurulmasını sağlar.
Her iç ünite gerektiğinde ve gerektiğinde daha fazla verimlilik ve konfor için ayrı ayrı kontrol edilebilir.

ÖZELLİKLERİ

YÜKSEK ENERJİ TASARRUFU

Toshiba yüksek kaliteli çok bölmeli sistemler, işletim maliyetlerini önemli ölçüde azaltmaya ve enerji verimliliğini artırmaya katkıda bulunur. Çok katlı 5: 1 dış ünite, Toshiba inverterlerinin en iyi performanslarını sağladığı kısmi yük koşullarında yüksek seviyelere ulaştı.
Toshiba yeni Süper verimli DC Twin döner kompresör, düşük enerji tüketiminde birinci sınıf performans sağlar. Bu verimli birim ile işletme maliyetleri diğer çok bölmeli sistemlere kıyasla önemli ölçüde azalır.

[Görüntü] YÜKSEK ENERJİ TASARRUFU

KONFOR

Kurulu Toshiba Inveter Multi sistemleri, daha yüksek standartlarda iç mekan hava kalitesi, ses seviyeleri ve çevre bilincine sahiptir.
İç ünitelerde bulunan sessiz çalışma modunun iyileştirilmesi ile gece boyunca konfor için özel dikkat gösterildi.

ESNEKLİK

Bir dış ünite, olağanüstü esneklik ve güvenilirlik için beş iç üniteye kadar hizmet verebilir.

[Resim] ESNEKLİK

Toshiba Inverter Multi sistem dış üniteleri hafif ve kompakttır. Sadece bir dış ünite duvarda veya bahçede az yer kaplar. Daha sessiz çalışma ile binaların dışını temiz tutar.

[Resim] ESNEKLİK

 

BİZİ TAKİP EDİN

Delivered by FeedBurner

klima, toshiba klima klima fiyatları. Toshiba klima ve ısı pompaları InteralevKlima.Com ayrıcalığıyla taksit, kapıda ödeme ve havale ve tek çekim indirimi seçenekleriyle...