0 Ürün - 0,00TL
Toshiba inverter split Klimalar

Toshiba inverter split Klimalar

İnter Klima | 10 Haz 2020, Çrş 09:46

Yalnızca konut kullanımı için geliştirilen Toshiba'nın yenilikçi Single-Split sistemleri üstün konfor ve gönül rahatlığı sağlayan gelişmiş teknolojiler kullanır. DC hibrid inverter teknolojisi, ayarlanan oda sıcaklığına hızlı bir şekilde ulaşılmasını ve hassas bir şekilde korunmasını sağlar. Sessiz çalışma, hava filtrasyonu ve saflaştırma, kendi kendini temizleme ve tek dokunuşlu ön ayarlar, evinize taze konfor sağlayan birçok özellikten bazılarıdır.

ÖZELLİKLERİ

YÜKSEK ENERJİ VERİMLİLİĞİ

Daiseikai, hem soğutma hem de ısıtma olmak üzere en yüksek enerji verimliliği seviyesine ulaşır. Daiseikai'nin üst düzey etiketlemesi vardır. Toshiba Inverter Klima, bugün, yarın ve gelecekte yaşam tarzınız için geliştirilmiş bir başka teknoloji seviyesidir. Modern tasarım, daha az enerji tüketimi ile yaşam kalitesini daha iyi hale getirmek için taze hava ve tek dokunuşla daha kolay kontrol sağlar. Nefes alabileceğiniz, dokunabileceğiniz ve deneyimleyebileceğiniz gelişmiş bir teknoloji.

KONFOR

Havayı koku gideren, saf ve sağlıklı bir ortam sağlayan eksiksiz bir filtreleme sistemi. Plazma İyon Arıtma Sistemi, Plazma İyon Şarj Cihazı ve İyonlaştırıcı sisteminin bir kombinasyonudur. Sistem, her kullanıcıya maksimum IAQ sağlayacak şekilde geliştirilmiştir. Kullanıcı PURE düğmesine basarak bu özelliği etkinleştirebilir.

[Resim] KONFOR

Klimalar bakteri ve alerjenleri toplayarak içeride çok kirlenebilir. Aqua Resin kaplı bobin, bobin ünitesinde su veya yağ oluşumunu azaltır ve ayrıca bobin üzerinde biriken tozu en aza indirir.
Kendi kendini temizleme sistemi: Klima, bobini kurutmak için 20 dakika boyunca düşük hızda çalışacak ve bu da küf veya mikroplardan kaynaklanan kokuları etkili bir şekilde önleyecektir.

[Resim] KONFOR

KOLAY BAKIM

Tüm bileşenler, hem sökme hem de yeniden montajda kolay bakım için tasarlanmıştır. Adım adım bakım prosedürleri hiç bu kadar kolay olmamıştı.

[Image] KOLAY BAKIM <

 

 

 

INVERTER Serisi

[Image] INVERTER Serisi

 

 

 

BİZİ TAKİP EDİN

Delivered by FeedBurner

klima, toshiba klima klima fiyatları. Toshiba klima ve ısı pompaları InteralevKlima.Com ayrıcalığıyla taksit, kapıda ödeme ve havale ve tek çekim indirimi seçenekleriyle...